duminică, 19 ianuarie 2014

Despre Visele Premonitorii

Visele premonitorii  o poarta catre viitor, o legatura cu diavolul sau altceva ?


Ce sunt visele premonitorii ? 
  Visele premonitorii sunt acelea care ne arată ceva din viitor. 
 Premonitiile sau vise profetice sunt interpretate in anumite credinte ca  un avertisment mai mult sau mai putin deghizat privitor la un eveniment critic din trecut, prezent sau viitor; originea acestor vise este adesea atribuita unei puteri ceresti.
 
   Însă există vise premonitorii şi vise precognitive, diferenţa între ele fiind destul de subtilă.  Precogniţiile, fie că vin în vis sau în stare de veghe, se referă la informaţii despre viitor pe care nu le dobândim prin intermediul celor cinci simţuri, deci nu sunt percepţii senzoriale, ci extrasenzoriale. 

 Stiinta si Premonitiile
    Precogniţiile sunt informaţii despre situaţii concrete, întâmplări, stări de fapt.
Datorita faptului ca precogniţia şi premoniţia  nu pot fi masurate / sau demonstrate  nu sunt acceptate în lumea ştiinţifică, deşi există cazuri faimoase de vise premonitorii şi precognitive, precum şi foarte mulţi oameni care susţin că le au frecvent. 
    Totuşi, ştiinţa, mai exact psihologia, a găsit explicaţii posibile pentru visele premonitorii. Explicaţiile nu ţin de un al şaselea simţ, nici de vreo putere supranaturală, ci de caracteristicile memoriei umane, precum şi de teoria probabilităţilor.

Mai jos va prezentam o emisiune in care aceste vise sunt explicate exceptional



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu